Animalets recapta pinso per a gossos per enviar a Ucraïna

▶️ Animalets ha fet avui un balanç satisfactori del resultat de la paradeta solidària que va instal·lar dissabte passat al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

▶️ L’entitat protectora manté oberta durant aquests dies la recollida solidària de pinso per a gossos que es destinarà a les famílies amb mascotes d’Ucraïna.

▶️ Fins al dia 22 d’abril es poden presentar les obres per participar al Concurs de cartells de la Festa Major. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes d’abril amb el regidor i portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza afirma que l’equip de govern municipal “hauria de governar per a tothom, no només per sortir a les fotografies”.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia ha pujat fins al setè lloc de la classificació desprès d’imposar-se ahir a la pista del Mataró per dos gols a tres.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense segueix sent del líder del grup dos de la Tercera Catalana. Els de la nostra localitat van guanyar dissabte el Quatre Camins per cinc gols a zero.

▶️ I el Club Bàsquet la Llagosta s’ha consolidat al segon lloc del grup A de la Territorial B després d’apallissar el cuer, el Centelles – Tona, per un marcador final de 116 punts a 47.