L’11,71% dels residents a la Llagosta són estrangers

▶️ L’11,71% de les persones que viuen a la Llagosta són estrangeres. A data de l’1 de gener del 2021, dels 13.259 habitants de la nostra localitat, un total de 1.553 eren estrangers.

▶️ L’Ajuntament ha instal·lat una xarxa perimetral a la pista poliesportiva de la plaça d’Anne Frank per fer compatible la pràctica de l’esport i l’esbarjo al voltant d’aquesta zona.

▶️ El Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí acollirà demà dimecres la segona reunió de la Comissió jove de la Festa Major 2022. La trobada començarà a les set de la tarda.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dimecres una nova sessió del Club de lectura. En aquesta ocasió es comentarà la novel·la El desorden que dejas, de Carlos Montero.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes d’abril amb la regidora i portaveu del grup municipal de La Llagosta en comú (LLEC), Eva Miguel considera que la celebració patronal de “Sant Josep hauria de ser la Festa Major d’hivern” de la nostra localitat.

▶️ El segon equip Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte per 3 gols a 6 contra el líder, el Premià de Mar, i va deixar escapar la possibilitat de situar-se en primera posició del grup 1 de la Tercera Catalana.