Edu Soto estrena la temporada estable del Centre Cultural

▶️ L’humorista Edu Soto estrenarà demà la temporada estable d’espectacles del Centre Cultural de la Llagosta. Soto posarà en escena el monòleg Más vale solo que ciento volando.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta tornarà a organitzar demà una nova sessió de Contes i música en família. Un conte al sac explicarà la història que porta per títol Et diré un secret molt fi.

▶️ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes d’abril amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶️ El Club Deportivo la Concordia, que encadena sis jornades sense perdre amb un balanç de cinc victòries i un empat. rebrà demà al Complex esportiu municipal El Turó el conjunt del Ripollet.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias jugarà demà al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert de la Llagosta, a partir de les cinc de la tarda, contra el Mataró United.

▶️ I l’Handbol Club Vallag es pot assegurà diumenge matemàticament la permanència a la Tercera Catalana si guanya el Ripollet i el Tarragona per davant del Montgrí.