Greu impacte del preu de l’energia al teixit comercial

▶️ Una enquesta de PIMEComerç, entitat a la que pertany l’Associació de Comerç i Serveis de la Llagosta, confirma que l’augment del cost de l’energia ha generat un increment del preus al petit i mitja comerç.

▶️ La majoria de comerciants, un 97%, han detectat una preocupació negativa en l’estat d’ànim dels seus clients i això ha frenat el consum de manera notable.

▶️ L’Associació de mares i pares d’alumnes de l’escola Joan Maragall ha posat a la venda els tiquets per a la Botifarrada solidària que tindrà lloc el diumenge 1 de maig al Camp de Futbol Joan Gelabert.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia continua en ratxa després de sumar sis victòries i un empat de forma consecutiva. Dissabte, les llagostenques van guanyar el Ripollet per quatre gols a zero.