Instal·lació dels refugis per als gats del carrer

▶️ Avui dimarts està previst que finalitzi la instal·lació dels contenidors adaptats per acollir les colònies de gats de carrer que hi ha al casc urbà i al polígon industrial de la Llagosta.

▶️ Aquest va ser el projecte guanyador de la primera edició dels pressupostos participatius. Actualment hi ha a la Llagosta diferents colònies que apleguen prop de 150 gats.

▶️ Avui dimarts es comencen a retirar les mascaretes obligatòries en interiors. A Catalunya, s’ha començat per les escoles i demà dimecres s’estendrà a tota població en general.

▶️ Avui han començat les obres per convertir el carrer de Sant Miquel en una zona per a vianants. Els treballs tindran inicialment una durada de quatre mesos i costaran 394.000 euros.

▶️ Demà comencen a celebrar-se a la Llagosta els primers actes de Sant Jordi. El Centre de Formació de persones Adultes organitza una videoconferència amb l’escriptora Gemma Lienas.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va empatar a cinc gols dissabte passat a la pista del Sala Saragossa i es manté al setè lloc de la classificació del grup dos de la Segona Divisió estatal femenina de futbol sala.