El FS Unión Llagostense A s’assegura el segon lloc, com a mínim

– El sènior A del FS Unión Llagostense guanya i s’assegura, com a mínim, acabar la temporada al segon lloc. Lidera el grup 2 de la Tercera Catalana i té a tocar l’ascens a la Segona Catalana. Ferran Salvo ens comenta el bon estat de l’equip llagostenc.

La Concordia posa fi a una ratxa de vuit partits sense perdre amb una derrota inesperada, a casa, contra el Castelldefels. Parlarem amb l’entrenador, que ens explicarà la derrota, per 1 a 3.

– Quarta victòria del Vallag en sis partits de la fase de permanència a la Tercera Catalana. L’equip taronja s’imposa contra l’Espanyol, per 25 a 34 i segueix al cinquè lloc, fora dels llocs de descens.

– Derrota del Club Bàsquet 2017 contra el CB La Roca, que li fa perdre el segon lloc de la Territorial B. Jorge Rodríguez analitza la situació de l’equip llagostenc.