Torna la Diada de Sant Jordi a la plaça amb llibres i roses

▶ La plaça d’Antoni Baqué va tornar a ser dissabte passat l’epicentre de la Diada de Sant Jordi a la Llagosta, amb les tradicionals paradetes de venda de llibres i roses.

▶ La Biblioteca de la Llagosta va lliurar dissabte els premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi durant un acte que es va desenvolupar finalment a Can Pelegrí davant la previsió de pluges.

▶ L’institut Marina i l’Ajuntament van lliurar divendres els premis als millors treballs de recerca dels alumnes de segon curs de Batxillerat. En total, han estat quatre els joves premiats.

▶ L’Escola municipal de Música farà demà dimarts una jornada de portes obertes. De cinc de la tarda a vuit del vespre, les persones interessades podran visitar el centre.

▶ El Club Deportivo la Concòrdia va trencar dissabte la bona ratxa de resultats que arrossegava des de feia vuit setmanes en perdre a casa davant del Castelldefels per un gol a tres.

▶ El Fútbol Sala Unión Llagostense s’ha assegurat el segon lloc de la classificació del grup 2 de la Tercera Catalana després de guanyar dissabte, a casa, el Tiana C per cinc gols a dos.

▶ I l’Handbol Club Vallag va fer dissabte passat un pas important per aconseguir la permanència a la Tercera Catalana en imposar-se davant l’Espanyol Júnior a domicili per 25 gols a 34.