La Biblioteca de la Llagosta celebra els 50 anys

▶️ La Biblioteca va commemorar ahir els seus primers 50 anys d’història amb la inauguració d’una exposició fotogràfica, la projecció d’un vídeo i un homenatge al personal i els usuaris del centre.

▶️ El consorci Administració Oberta de Catalunya ha reconegut la tasca de l’Ajuntament com a administració capdavantera en la transformació digital i el govern obert.

▶️ L’Escola municipal de Música ha obert el termini de preinscripció per al proper curs 2022-2023. El període per realitzar-la finalitza el divendres dia 13 de maig.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà dijous una nova sessió de l’Hora del conte. Aquesta setmana, Puri Ortega explicarà la història que porta per títol Mi bruja quiere ser chef.

▶️ L’Handbol Club Vallag va sumar diumenge passat una important victòria per 30 gols a 27 contra el Montgrí, que és un dels rivals directes per aconseguir la permanència a la Tercera Catalana.

▶️ Les llagostenques Naia López i Susana Garrido han guanyat la Minicopa de la reina d’handbol amb l’equip cadet del Balonmano Granollers.