Alejandro Palomas protagonitza el Club de lectura

▶️ L’escriptor Alejandro Palomas va ser ahir el protagonista de la sessió especial del Club de lectura. L’activitat formava part dels actes del cinquantè aniversari de Biblioteca de la Llagosta.

▶️ Entre aquesta setmana i la que ve està previst que s’acabin les obres de reforma que realitza l’Ajuntament a la zona de jocs infantils de la plaça de Ponent.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de maig amb la regidora i portaveu del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Conchi Jiménez explica que “en un futur es definirà que es farà a les Planes 2”.

▶️ El Club Bàsquet la Llagosta ha aconseguit l’ascens a la Territorial A en guanyar dissabte el Bellvitge Groc i després que el Calella perdés diumenge a la pista del Montcada C.

▶️ L’Handbol Club Vallag va empatar a 24 gols, diumenge passat, a la pista del Santpedor i segueix fora dels llocs de descens a Quarta Catalana.

▶️ L’equip infantil A del Fútbol Sala Unión Llagostense va celebrar dissabte passat el títol de la lliga de la Tercera Divisió Catalana i l’ascens a la Segona.