Concurs de Cante Jondo i Cruz de mayo

▶️ El Centre Cultural acollirà aquesta nit la segona preliminar del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El certamen, que arriba a la 37a edició, està dedicat enguany a Rafael Fernández.

▶️ La Casa de Andalucía celebrarà diumenge la festa de la Cruz de mayo al Centre Cultural. Aquest any, l’entitat prepararà un potage popular a partir de les dues de la tarda.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà dissabte una nova sessió de l’Hora dels nadons a càrrec d’Un conte al sac. Aquesta activitat està especialment dedicada als nadons de fins a dos anys.

▶️ Una vintena de persones van participar ahir en una masterclass de taitxí que va organitzar el Complex esportiu municipal El Turó al Parc Popular.

▶️ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de maig amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶️ El Club Petanca la Llagosta farà demà uns dels actes per commemorar el cinquantè aniversari de la fundació de l’entitat amb l’actuació, al Centre Cultural, del monologuista gadità Toni Rodríguez.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense es pot proclamar demà campió de lliga del grup dos de la Tercera Catalana i certificar l’ascens a Segona si empata a la pista del Ciutat de Granollers B.