Sara Varón guanya el Concurs de cartells de la Festa Major

▶️ Sara Varón, de 19 anys i veïna de la Llagosta, ha estat la guanyadora del Concurs de cartells de la Festa Major 2022. Aquest és el segon any consecutiu que Varón guanya el certamen.

▶️ Fins al dia 15 de juny es poden presentar les sol·licituds per accedir als ajuts per als menjadors escolars del proper curs. Aquest tràmit es pot fer mitjançat la pàgina web llagosta.cat.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dijous una nova sessió de l’Hora del conte. Aquesta setmana, Puri Ortega explicarà la història que porta per títol El polsim màgic.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia va perdre per cinc gols a zero, el cap de setmana passat, a la pista del Club Natació Caldes, que s’està jugant la promoció d’ascens a Primera.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte passat per set gols a zero el Vall de Tenes B en la disputa de la penúltima jornada de lliga del grup dos de la Tercera Catalana.

▶️ I el segon equip del club llagostenc va caure el cap de setmana passat per tres gols a un a la pista del Dosrius, però s’ha assegurat acabar la lliga com a segon classificat.