El ple aprova la revisió del cost del servei d’escombraries i neteja

▶️ El ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir la revisió del cost del servei de recollida d’escombraries i neteja viària des de novembre de 2020 fins a l’actualitat.

▶️ Durant la sessió d’ahir també es van aprovar per unanimitat les festes locals del 2023, que seran el dilluns 20 de març i el divendres 8 de setembre.

▶️ El Centre Cultural acollirà aquesta nit la quarta i darrera preliminar del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El certamen arriba enguany a la 37a edició.

▶️ La Unió de Radioaficionats de Catalunya, amb seu a l’Hotel d’Entitats de la Llagosta, que es troba a l’edifici del Mercat municipal, celebrarà demà dissabte el seu 25è aniversari.

▶️ El Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta participarà diumenge que ve a la quarantena edició de la Trobada de Montserrat. Fa més de dos anys que l’entitat de la nostra localitat no balla.

▶️ El grup local Dones d’avui organitzarà dilluns que ve, de cinc de la tarda a les vuit del vespre, un taller de costura a l’Hotel d’entitats obert a tota la població.

▶️ El Club Deportivo la Concòrdia posarà el punt final a la temporada demà dissabte contra el Sabadell a partir de les quatre de la tarda al Complex esportiu municipal El Turó.