Final del Concurs de Cante Jondo ‘Ciutat de la Llagosta’

▶️ El Centre Cultural de la Llagosta acollirà demà dissabte la final del 37a edició del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, que organitza la Casa de Andalucía de la nostra localitat.

▶️ Demà dissabte es farà la jornada de votacions al carrer dels pressupostos municipals participatius. Es podrà votar a una paradeta que s’instal·larà davant l’Ajuntament.

▶️ La Policia Local va detenir ahir una persona com a sospitosa d’haver sostret una bossa de mà de l’interior d’un cotxe i va ser gràcies a la col·laboració ciutadana.

▶️ L’espai d’estudi per a joves, ubicat a la planta baixa de Can Pelegrí, tindrà un horari especial entre demà i dimecres amb motiu de les proves d’accés a la universitat.

▶️ L’Associació protectora d’animals i plantes de la Llagosta, Animalets, instal·larà demà dissabte al matí una paradeta solidària al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

▶️ Demà dissabte torna a celebrar-se una nova trobada de Contes i música en família, a la Biblioteca de la Llagosta, i com és habitual, amb Un conte al sac.

▶️ L’Entitat Dòmino la Llagosta torna a organitzar aquest any el Dia del soci per homenatjar les persones que formen part de l’associació i els seus familiars.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta organitzarà aquest cap de setmana una nova edició del Torneig de futbol Joan Gelabert, que recorda qui fou president de l’entitat durant els anys vuitanta i noranta.