Site icon Ràdio la Llagosta

Obertes les inscripcions per a ‘Els 10 de la Llagosta’

▶️ La 33a edició de la cursa popular Els 10 de la Llagosta ja ha obert el període d’inscripcions. La prova atlètica tindrà lloc el diumenge 25 de setembre amb recorreguts de cinc i deu quilòmetres.

▶️ Una cinquantena de persones van participar dimarts al matí a la jornada de formació sobre salut mental i emocional organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

▶️ Fins al 9 de setembre es poden fer les inscripcions per participar al programa de gimnàstica per a gent gran que organitza el Complex esportiu municipal El Turó.

▶️ La tripleta de la selecció catalana de Petanca va guanyar dissabte passat l’Open masculí que va organitzar el Club Petanca la Llagosta a les pistes municipals del Parc Popular.