Site icon Ràdio la Llagosta

Acte vandàlic contra una oficina bancària del carrer de l’Estació

▶️ Un individu ha llençat aquest matí un producte químic, possiblement gas pebre, dins de l’oficina d’una entitat bancària situada al carrer de l’Estació de la Llagosta.

▶️ Aquesta acció vandàlica, que ha passat cap a un quart d’onze del matí, ha provocat picor de coll i d’ulls als empleats i clients que hi havia en el moment dels fets a la sucursal.

▶️ Durant la quarta captació de sang d’aquest any a la Llagosta, que es va fer dimarts passat al Centre Cultural, es van aconseguir un total de 68 donacions.

▶️ El Banc de Sang de l’Hospital de la Vall d’Hebron també va sumar deu donacions de plasma i tres persones més es van apuntar al registre de donants de medul·la òssia.

▶️ La Llagosta és el primer municipi de Catalunya que ha rebut la certificació Safe Fun pel parc d’aigua. Juntament amb altres dues poblacions d’Aragó i València, són els primers d’Espanya.

▶️ El Complex esportiu municipal El Turó participarà diumenge que ve, a partir de dos quarts de dotze del migdia en l’activitat solidària Mulla’t contra l’esclerosi múltiple.

▶️ La Casa de Andalucía organitzarà demà dissabte, a partir de dos quarts de sis de la tarda, al Centre Cultural, una actuació per celebrar la fi de curs de les classes de ball i de guitarra.

▶️ Un total de 15 equips disputaran aquest cap de setmana al pavelló Antonio García Robledo el Torneig de 24 hores de futbol sala masculí que organitza el Fútbol Sala Unión Llagostense.

Exit mobile version