Hebron afirma que compleix amb la normativa

▶ La direcció de l’empresa Hebron va emetre ahir un comunicat on explica que compleix estrictament amb tota la legislació mediambiental i de seguretat laboral i industrial.

▶ La factoria es defensa així de les acusacions fetes dimecres per la portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana, Cristina Segura, que va afirmar que Hebron incomplia la normativa mediambiental.

▶ La Unión Musical La Flamenca celebrarà diumenge la dissetena edició del Festival de Guitarra de la Llagosta, que enguany estarà dedicat a les grans obres de la guitarra flamenca.

▶ Demà es farà al Parc Popular la segona i darrera sessió de cinema a la fresca d’aquest estiu a la Llagosta. En aquesta ocasió, es podrà veure La Lego película 2.

▶ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de juliol amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶ Dues jugadores del Club Deportivo la Concòrdia, Kautar Azdaou i Mercè Portabella, han deixat aquesta setmana de formar part de la plantilla de l’equip llagostenc.