El ple defensa l’escola d’educació especial Can Vila

▶ El ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir una moció en la qual reclama al Departament d’Educació de la Generalitat una solució definitiva per a l’escola d’educació especial Can Vila, de Mollet, en la qual hi ha diversos alumnes de la Llagosta.

▶ L’Ajuntament ha començat a realitzar els treballs per arranjar el paviment de la plaça d’Antoni Baqué. Aquestes tasques tenen per objectiu eliminar els desperfectes del paviment de bona part de la zona.

▶ La Biblioteca de la Llagosta disposa de nous taulells d’atenció al públic. A més, el de la part infantil s’ha adaptat per poder atendre amb persones en cadira de rodes. Això permetrà una millor atenció.

▶ El Club Deportivo la Concòrdia ja té planificada la temporada 2022-2023. L’equip que entrenarà novament Jaime Martínez iniciarà els entrenaments el dia 22 d’agost.

▶ El llagostenc Carlos Gómez i Gabriel Arroyo són els nous entrenadors del sènior masculí del CE La Llagosta. Els dos tècnics tenen com a objectiu muntar un conjunt competitiu a la Quarta Catalana.