El llagostenc Marc Rodríguez publica ‘El último tren’

▶️ El llagostenc Marc Rodríguez ha publicat la novel·la policíaca El último tren. L’autor va escriure un esborrany fa uns anys i ara s’ha decidit a publicar el llibre, que a més, és la primera novel·la que edita.

▶️ El llibre explica el cas d’un sergent veterà de la policia que s’enfronta al cas d’un assassí en sèrie a Sabadell. L’autor sap del que parla perquè professionalment és agent de la Policia Local de la Llagosta.

▶️ L’estiu s’ha tancat amb 763 veïns i veïnes de la Llagosta sense feina. Així, la taxa d’atur s’ha situat a la nostra localitat al 12,35%.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta prepara la temporada 2022-2023 amb l’objectiu d’estar entre els primers classificats del seu grup de Quarta Catalana, però sense descartar l’ascens a Tercera.