Eva Miguel serà l’alcaldable de La Llagosta en comú

Eva Miguel, regidora i portaveu del grup municipal de La Llagosta en comú a l’Ajuntament, serà la candidata d’aquesta formació a l’alcaldia a les eleccions municipals de l’any que ve.

▶ Miguel, de 47 anys, va ser escollida per assemblea local de militants que es va fer el 29 de juliol i dissabte va ser ratificada durant la trobada municipalista de Catalunya en Comú que es va fer a Montmeló.

▶ Avui, a l’entrevista del mes de setembre amb la regidora i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Cristina Segura denuncia que “les pudors no s’han produït només aquest estiu”.

▶ El Vallag i el Joventut Handbol han tornat a trencar la fusió de les dues entitats. Aquest és el segon cop en dos anys que les dues entitats han trencat una unió que havia estat anunciada prèviament.

▶ El Fútbol Sala Unión Llagostense ha inscrit un total de tres equips sèniors masculins a les lligues territorials de la Federació Catalana de Futbol, un més que la temporada passada.