El nou projecte del FS Unión Llagostense en marxa

▶ El FSU Llagostense A s’estrena a la Segona Catalana amb una victòria clara contra l’AE 5 Tiana, per 3 a 0. També s’estrenen amb victòria els altres dos equips masculins de la Tercera Catalana. Parlem amb Sergio Saavedra, Óscar Cubero i Dani Muñido del nou projecte del FSU Llagostense.

▶ 16 medalles de l’AE Karate-Judo La Llagosta en la Copa Catalunya aleví i benjamí de judo. Pluja de medalles del club llagostenc en el campionat de Cerdanyola. Fem entrevista amb un dels responsables, Joan Carles Cerrudo.

▶ Més de 300 persones participen a la Caminada contra el càncer.


▶ Clàudia Roman, tercera classificada del Campionat d’Espanya aleví de patinatge artístic, que va tenir lloc a la Corunya.

▶ Destaquem en resultats i classificacions el segon triomf del CE La Llagosta i la primera derrota de l’HC Vallag en quatre partits.