Pablo Romero presenta ‘Amor d.C.’ al Centre Cultural

▶️ El llagostenc Pablo Romero, de 30 anys, va presentar divendres passat el curtmetratge Amor d.C. al Centre Cultural davant la presència d’unes seixanta persones.

▶️ El Centre de Formació de persones Adultes de la Llagosta farà demà l’acte oficial d’inauguració del curs 2022-2023 a partir de les sis de la tarda al Centre Cultural.

▶️ L’Associació Juvenil contra la LGTBIfòbia de la Llagosta organitzarà demà dimecres una xerrada que porta per títol Més enllà de les sigles. Què es el col·lectiu LGTBI.

▶️ El Club de lectura de la Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà la primera sessió d’aquest darrer trimestre de 2022 al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes d’octubre amb la regidora i portaveu del grup municipal de La Llagosta en comú (LLEC), Eva Miguel considera merescut l’homenatge a l’exalcalde José Luis López Segura, però afirma que “arriba una mica tard”.

▶️ El Club Petanca la Llagosta va recollir dimarts una placa commemorativa pels 50 anys de la fundació de l’entitat durant una gala organitzada per la Federació Catalana de Petanca.

▶️ La llagostenca Clàudia Roman, esportista del Club de Patinatge Artístic de Ripollet, ha aconseguit la tercera posició en el Campionat d’Espanya de categoria aleví.