Més de 600 alumnes aquest curs a l’escola d’adults

▶️ El Centre de Formació de persones d’Adultes de la Llagosta ha iniciat el curs 2022-2023 amb més de 600 alumnes, el que suposa un increment del 15% respecte a l’any passat.

▶️ L’Escola municipal de Música, que es troba a la tercera planta de Can Pelegrí, manté oberta la matrícula per a aquest curs. Una seixantena d’alumnes han iniciat aquest mes les classes.

▶️ L’Esplai Dijoc organitzarà demà a l’avinguda del Primer de Maig el tradicional concurs de moniatos disfressats. També es desenvoluparan tallers infantils i es vendran castanyes.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes d’octubre amb la regidora i portaveu del grup municipal del Partit dels Socialistes (PSC), Conchi Jiménez explica que “l’homenatge a José Luis López era necessari”.

▶️ El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va debutar dissabte passat a la lliga de Segona Catalana amb una victòria per tres gols a zero davant del Tiana.

▶️ El Club Petanca la Llagosta va guanyar el cap de setmana passat a les pistes del Cerdanyola per 5 a 11 i segueix colíder del grup 5 de la Tercera Catalana.

▶️ La llagostenca Paula Roman ha guanyat la Copa d’Europa cadet de patinatge artístic, que es va disputar a la localitat italiana de Roccaraso entre els dies 11 i 15 d’octubre.