Andrés Hernández publica el seu tercer llibre de relats

▶️ L’autor llagostenc Andrés Hernández ha publicat el seu tercer llibre de relats, que es titula ’88 teclas’. La publicació inclou dos contes: ‘Concierto para piano y orquesta’ i ‘Hammerklavier’.

▶️ La ciutadania de la Llagosta valora amb una nota de 8,1 de mitjana la darrera Festa Major de la nostra localitat, segons una enquesta realitzada per l’Ajuntament a 261 persones.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà dimarts, a partir d’un quart de set de la tarda, una nova sessió de l’Hora del conte. Mercè Martínez, d’Un conte al sac, explicarà la història de ‘La gallineta xerrapeta’.

▶️ El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre ahir per 12 gols a 4 a la pista del Ràcing Pineda i és ara desè a la classificació del grup 1 de la Segona Catalana.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta ha baixat del tercer al sisè lloc de la Quarta Catalana després de perdre dissabte, a casa, per 1 gol a 2 davant del Mollet B.

▶️ I l’Handbol Club Vallag ha caigut de la tercera a la cinquena posició del grup B de la Tercera Catalana en perdre ahir per 27 gols a 32, també a casa, contra el Sant Llorenç B.