Site icon Ràdio la Llagosta

Novetats literàries de tardor a la Biblioteca

▶️ La Biblioteca de la Llagosta ha incorporat una seixantena de novetats literàries al seu fons bibliogràfic. Aquests llibres ja estan disponibles pel servei de préstec.

▶️ La Llagosta en comú farà aquesta tarda un acte públic per presentar Eva Miguel com a candidata a l’alcaldia de cara a les eleccions municipals que s’han de celebrar a l’any que ve.

▶️ Fins dimecres de la setmana que ve es fan les proves de qualificació dels nous alumnes dels cursos organitzats per l’Oficina de Català de la Llagosta.

▶️ La Biblioteca de la nostra localitat organitzarà demà dissabte, a partir de les onze del matí, la segona sessió de l’Hora dels nadons d’aquest darrer quadrimestre de 2022.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense visitarà demà dissabte la pista del Cardedeu, que ocupa el novè lloc de la classificació del grup dos de la Segona Catalana.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta, cinquè al grup 12 de la Quarta Catalana, rebrà demà al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert, el Sant Fost, que és el penúltim classificat.

▶️ I l’Handbol Club Vallag reprèn aquest cap de setmana la competició després d’una setmana de descans. Els llagostencs visitaran demà la pista del Vendrell, que és el cuer del grup B de la Tercera Catalana.

Exit mobile version