Site icon Ràdio la Llagosta

La Llagosta en comú presenta Eva Miguel com a alcaldable

▶️ La Llagosta en comú va presentar divendres Eva Miguel com a candidata a l’alcaldia de cara a les eleccions municipals que s’han de celebrar a la primavera de l’any que ve.

▶️ Demà es farà la sisena i darrera captació de sang d’aquest any 2022 a la Llagosta. El Banc de Sang de l’Hospital de la Vall d’Hebron atendrà les persones donants al Centre Cultural.

▶️ La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van detenir ahir de matinada un individu, resident a la nostra localitat, per causar danys en cotxes aparcats al carrer i en comerços.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta organitzarà demà dimarts a partir de les sis de la tarda una sessió de benvinguda adreçada a persones que acaben d’arribar al nostre municipi.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà, a partir d’un quart de set de la tarda, la segona sessió de l’Hora del conte en anglès d’aquest darrer trimestre de 2022.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense ha caigut del vuitè al desè lloc del grup 1 de la Segona Catalana després de perdre dissabte a la pista del Cardedeu per 4 gols a 2.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va sumar dissabte la quarta victòria de la temporada en imposar-se per 3 gols a 1 al Sant Fost al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert.

▶️ I el Club Deportivo Viejas Glorias s’ha col·locat com a líder del grup B de la Segona Divisió de veterans després de donar la sorpresa al camp del fins llavors primer classificat, el Sant Cebrià, per 2 gols a 3.

Exit mobile version