2022, any rècord en donacions de sang a la Llagosta

▶️ Aquest any s’han aconseguit a la Llagosta un total 461 donacions de sang durant les sis visites que ha fet del Banc de Sang de l’Hospital de la Vall d’Hebron a la nostra localitat.

▶️ Aquesta xifra suposa un lleu increment respecte a l’any 2021, quan es van aconseguir 455 donacions. La propera captació de sang a la Llagosta tindrà lloc a principis de gener.

▶️ Els llagostencs Carlos Lupe i Jordi Tienza representaran aquest cap de setmana, al local de la Carpa, espai cultural, el seu darrer muntatge teatral, que porta per títol La casa del pincel.

▶️ Animalets instal·larà demà dissabte al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre de la Llagosta una paradeta solidària per aconseguir recursos per al manteniment del refugi de gats.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta, cinquè al grup 12 de la Quarta Catalana de futbol, visitarà demà el camp del Caldes de Montbui B, que és quart per la cua amb només tres punts.

▶️ L’Handbol Club Vallag, que encadena tres derrotes seguides a la lliga, jugarà demà contra el Sants B a partir de les sis de la tarda al pavelló Antonio García Robledo.