Andrés Hernández presenta el llibre de relats ’88 teclas’

▶ L’autor llagostenc Andrés Hernández va presentar ahir el seu tercer llibre de relats, que porta per títol 88 teclas, durant un acte a Can Pelegrí i davant l’assistència d’una vintena de persones.

▶ Dins del programa d’activitats per commemorar el Dia internacional contra les violències masclistes, demà es farà un taller de defensa personal al Complex esportiu municipal El Turó.

▶ Avui, a l’entrevista del mes de novembre amb la regidora i portaveu del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Conchi Jiménez afirma que “a ningú li agrada apujar els impostos”.

▶ El Club Esportiu la Llagosta va guanyar dissabte al camp del Caldes B per 1 gol a 5. L’equip llagostenc va ser molt superior als calderins i va sumar la seva cinquena victòria de la temporada.

▶ El Club Deportivo Viejas Glorias va empatar dissabte a zero gols contra l’Arenys de Munt, però es manté com a líder en solitari del grup B de la Segona Divisió de veterans.

▶ El primer equip masculí del Club Petanca la Llagosta encadena vuit victòries consecutives a la Tercera Catalana després de guanyar el cap de setmana passat el Polinyà B per 7 a 9.

▶ El gimnàs Goshindo Ikigai la Llagosta va aconseguir el cap de setmana passat onze medalles en la primera jornada de la Samurai Cup, que es va disputar a Vilanova del Camí, a l’Anoia.