Cancel·lada l’obra de teatre ‘M’hauríeu de pagar’

▶ L’obra de teatre M’hauríeu de pagar, d’Àtrium Produccions, que demà dissabte s’havia de posar en escena al Centre Centre Cultural, ha estat cancel·lada perquè uns dels actors està malalt.

▶ La Biblioteca organitzarà demà, a partir de les onze del matí, una nova sessió del taller Bibliolab. En aquesta ocasió, els infants podran fer una làmpada 3D.

▶ Dins del programa d’actes per commemorar el Dia mundial de la Infància, diumenge es faran al Centre Cultural diferents activitats com ara teatre, tallers i inflables.

▶ Dilluns que ve, l’Ajuntament organitzarà un taller de defensa personal adreçat a dones i noies a partir dels 16 anys al Complex esportiu municipal el Turó.

▶ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de novembre amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶ El Fútbol Sala Unión Llagostense rebrà demà dissabte al pavelló Antonio García Robledo, a partir de dos quarts de set de la tarda, el Ciutat de Mataró B.

▶ El Club Esportiu la Llagosta jugarà diumenge que ve, al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert a partir de les cinc de la tarda, contra el Martorelles B.

▶ L’Handbol Club Vallag, quart al grup B de la Tercera Catalana amb vuit punts, visitarà aquest diumenge la pista del Laietà Argentona, que és el tercer classificat amb deu punts.