El ple reafirma el compromís contra les violències masclistes

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta ha reafirmat el compromís municipal amb la lluita contra la violència masclista durant el ple ordinari del mes de novembre, que es va celebrar dijous.

▶️ Durant la sessió, la regidora d’Igualtat Melania Beltrán, va llegir el manifest institucional del Dia internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes.

▶️ A partir de demà es podrà visitar al Centre Cultural una exposició amb una selecció de les millors imatges presentades enguany al 20è Concurs estatal de Fotografia.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va aconseguir el cap de setmana passat la segona victòria de la temporada en guanyar a la pista del Premià de Mar per 3 gols a 5.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta no va poder jugar el cap de setmana passat el partit contra l’Escola de Futbol Base Sentmenat perquè els del Vallès Occidental no tenien camp disponible.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre dissabte passat, a casa, contra l’Atlètic Colomense per 1 gol a 4 i encadena tres partits sense guanyar, amb un balanç d’empat i dues derrotes.