Vuitena edició del festival solidari Zambomba Flamenca

▶️ La Unión Musical la Flamenca de la Llagosta i l’Hermandad Pastorcillo Divino de l’Hospitalet organitzaran aquest diumenge la vuitena edició del festival solidari Zambomba Flamenca.

▶️ Animalets farà demà dissabte un bingo solidari entre les cinc i les set de la tarda al bar La Tapa y la brasa, que es troba al número 7 del carrer de l’Estació.

▶️ El dissabte 10 i el diumenge dia 11 de desembre es podrà visitar al Centre Cultural de la Llagosta, a la plaça de l’alcalde Sisó Pons, una gran exposició de ninots Playmòbil.

▶️ L’associació local Resistència Literària instal·larà un Mercat de Nadal amb objectes ornamentals típics d’aquestes dates i llibres a la plaça d’Antoni Baqué el dissabte 10 de desembre.

▶️ El Centre Cultural acollirà el dissabte 10 de desembre a partir de dos quarts de set de la tarda la representació de l’obra familiar La motxilla de l’Ada, de la companyia Teatre al detall.

▶️ La Casa de Andalucía celebrarà les festes de Nadal amb una matinal flamenca que tindrà lloc el diumenge 11 de desembre, a partir de dos quarts de dotze del migdia, al Centre Cultural.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar ahir l’Arenys de Mar per dos gols a tres i va sumar la tercera victòria de la temporada.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta rebrà demà dissabte el Lliçà de Vall al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert a partir de les cinc de la tarda.