Vera i Wilson presenten el llibre ‘Somos gilipollas’

▶ L’autor José Ramón Vera i l’il·lustrador Roger Wilson van presentar ahir a la tarda la tercera part del recull de contes Reflexiones i que en aquesta ocasió es titula Somos gilipollas.

▶ L’acte es va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament, que es va omplir de públic per a l’ocasió, i estva organitzat per la Biblioteca de la Llagosta.

▶ Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament impulsa una campanya amb el lema Al Nadal, tot ho tens aquí! per promoure les compres de Nadal als comerços de la Llagosta.

▶ Avui comencen les inscripcions per als cursos de català del segon trimestre per als alumnes que ja ha fet algun curs del Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

▶ Avui, a l’entrevista del mes de desembre amb el regidor del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Marc Ruiz destaca que “aquest 2022 ha estat l’any de la reactivació” després de l’esclat de la pandèmia de la covid.

▶ L’Handbol Club Vallag va perdre dissabte passat contra el Sant Andreu de la Barca per 24 gols a 25 i va sumar la cinquena derrota d’aquesta temporada.

▶ El Club Deportivo Viejas Glorias va golejar dissabte passat el Palautordera per 1 gol a 4 i és el quart classificat, amb 20 punts, de la Segona Divisió de veterans.