38a edició del Pessebre Vivent de la Llagosta

▶️ La 38a edició del Pessebre Vivent de la Llagosta, que es farà diumenge a les sis de la tarda al Parc Popular, serà el plat fort dels actes de Nadal d’aquest cap de setmana.

▶️ Aquest any ja s’han recollit a la nostra localitat més de cinc tones de residus a les cinc minideixalleries que hi ha instal·lades a diferents carrers del municipi.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta i el Complex esportiu municipal El Turó han obert el període d’inscripcions del Campus esportiu de Nadal, que se celebrarà durant dues setmanes.

▶️ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de desembre amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶️ Néstor Ramírez ha estat subcampió de la Copa Catalana sub-23 d’enduro de 2022. El ciclista llagostenc s’ha quedat a només 60 punts del campió, David Bosch, del Fornells de la Selva Club BTT.

▶️ I el Club Esportiu la Llagosta, quart al grup 12 de la Quarta Catalana de futbol, visitara demà el camp de l’Escola de Futbol Base de Ripollet B, que és el sisè classificat.