Site icon Ràdio la Llagosta

Avui començarà l’hivern després d’una tardor molt seca

▶️ Avui, a les 21 hores i 48 minuts, començarà l’hivern. La tardor s’ha caracteritzat a la Llagosta per unes temperatures més altes del que és habitual i també per ser extremadament seca.

▶️ La colla de la Murga ha lliurat aquest matí a l’Hospital Vall d’Hebron els 2.769 euros que ha recaptat aquest any en diferents actes solidari que es van fer durant la Festa Major.

▶️ L’Hospital de Mollet va inaugurar divendres l’ampliació del Servei d’Urgències, que ha suposat una inversió de dos milions tres-cents mil euros.

▶️ Avui és l’ultim dia per fer les inscripcions per als cursos del segon trimestre que organitza l’Oficina de Català de la Llagosta, que pertany al Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

▶️ La llagostenca Iris Gràcia es va proclamar aquest cap de setmana subcampiona d’Espanya sub-17 d’halterofília amb la selecció catalana durant el campionat estatal que es va fer a Canàries.

▶️ I el campió del món llagostenc Antonio García Robledo es va penjar diumenge la medalla de bronze de la primera edició de la Supercopa Ibèrica d’handbol.

Exit mobile version