Lliurament de les tres paneres culturals de la Biblioteca

▶️ La Biblioteca de la Llagosta va lliurar ahir les tres paneres culturals que ha sortejat aquest Nadal entre les 427 butlletes participants al concurs del servei de préstec.

▶️ Un estudi realitzat per la Diputació de Barcelona conclou que al municipi de la Llagosta es compleix amb la legislació vigent sobre els nivells de partícules contaminants en suspensió.

▶️ Avui és l’últim dia per inscriure’s per participar a la primera passejada de marxa nòrdica per a gent gran d’aquest any. La caminada es farà dimecres que ve a Sant Pol de Mar.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va quedar eliminat ahir de la Copa Catalunya en perdre per quatre gols a sis davant del Futbol Sala Parets, que milita a la Tercera Divisió estatal.

▶️ El llagostenc Antonio García Robledo s’ha quedat fora de la llista definitiva de seleccionats per disputar el Mundial d’handbol, que es jugarà del 12 al 29 de gener a Polònia i Suècia.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va guanyar dissabte per quatre gols a un contra el Palau-solità i Plegamans i ja es tercer a la classificació del grup 12 de la Quarta Catalana.