73 donacions a la primera captació de 2023

▶️ Durant la primera captació de sang d’aquest any a la Llagosta s’han aconseguit 73 donacions, una xifra molt superior a la registrada l’any passat, quan se’n van fer 58.

▶️ Protecció Civil ha activat l’estat d’alerta per fort de vent arran de la previsió de ratxes fortes que ha fet el Servei Meteorològic de Catalunya per avui dilluns i que s’intensificaran de cara a demà.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta iniciarà demà dimarts amb un taller al Centre Cultural el procés participatiu per a la redacció del reglament municipal de Participació Ciutadana.

▶️ La Biblioteca de la nostra localitat organitzarà demà dimarts, a partir d’un quart de set de la tarda, la primera sessió de l’Hora del conte d’aquest any.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de gener amb el regidor i portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza explica que li sap greu “el que està passat” dins del seu partit.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa el novè lloc de la classificació de la Segona Catalana amb 14 punts després de guanyar dissabte passat, a casa, el Castellterçol per dos gols a un.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va caure golejat ahir per tres gols a zero al camp del líder, l’Atlètic Polinyà, però segueix sent tercer al grup 12 de la Quarta Catalana de futbol.

▶️ I el primer equip sènior masculí del Club Petanca la Llagosta va certificar ahir l’ascens a Segona Catalana mentre que, en canvi, el sènior femení ha baixat a Tercera.