Nuria Rivera presenta ‘Las razones del corazón’

▶️ L’escriptora Nuria Rivera va presentar ahir la seva última novel·la, que es titula Las razones del corazón, durant un acte que va omplir la sala d’exposicions del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

▶️ L’Ajuntament celebrarà avui, a partir de dos quarts de vuit del vespre, el ple ordinari del mes de gener, on s’aprovarà una moció de condemna de violència masclista.

▶️ Abans del ple, a les set de la tarda, es farà davant l’Ajuntament una concentració de condemna per les víctimes de violència masclista que s’han registrat en aquest inici d’aquest any.

▶️ L’entitat Som Tribu organitza a partir de demà el cicle de xerrades sobre lactància i alimentació al cafè Søster Pilates, que es troba al número 5 de la plaça de la Concòrdia.

▶️ José Manuel Torrico seguirà com a president del Club Petanca la Llagosta després que només es presentés una única candidatura per renovar la directiva del l’entitat.

▶️ I el llagostenc Carlos Portero està sent aquesta temporada un dels jugadors protagonistes de l’històric equip de futbol Europa, que milita a la Tercera Divisió estatal.