Moció de condemna dels assassinats per violència masclista

▶️ L’Ajuntament va fer ahir a la tarda una concentració per condemnar l’assassinat de les set víctimes que s’han produït des de principis d’aquest any a causa de la violència masclista.

▶️ Just després de la concentració, el ple municipal va aprovar una moció presentada per tots els grups polítics per condemnar aquests assassinats.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta torna a organitzar demà, a partir de les onze del matí una nova sessió de l’Hora dels nadons, que com és habitual anirà a càrrec d’Un Conte al sac.

▶️ El Casal d’Avis celebrarà diumenge una nova sessió de ball. L’activitat, organitzada per l’Agrupació de pensionistes i jubilats, començarà a les cinc de la tarda.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta visitarà demà al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt, que és el cuer del grup 12 de la Quarta Catalana de futbol i encara no ha sumat cap punt aquesta temporada.

▶️ I l’Handbol Club Vallag jugarà diumenge a la pista del Pau Casals. A la primera volta, els llagostencs van guanyar clarament l’equip de Sabadell, a casa, per 33 gols a 22.