José Manuel Torrico renova la presidència del Club Petanca

▶️ José Manuel Torrico renova com a president del Club Petanca La Llagosta. La candidatura de Torrico va ser l’única que es va presentar i automàticament van renovar per un mandat més.Parlem amb Torrico i el vicepresident Jona Ávila.

▶️ El llagostenc Antonio García Robledo ha renovat el seu contracte amb el BM Granollers per dues temporades més, fins al juny del 2025. L’esportista de la nostra localitat ens explica com afronta el nou contracte professional amb l’equip granollerí. Parlem amb el llagostenc.

▶️ El Club Esportiu La Llagosta ocupa el tercer lloc. Fem conversa amb un dels entrenadors, Gabriel Arroyo, de la bona dinàmica de l’equip llagostenc.

▶️ Pau Ramos, convocat amb la selecció espanyola sub-17 d’Espanya. El llagostenc jugarà dos amistosos contra Portugal

▶️ Resultats i classificacions.