L’atur puja a la Llagosta en dues persones durant el mes de gener

▶️ Durant el mes de gener, l’atur a la Llagosta es va incrementar en dues persones. La taxa de desocupació se situa en el 12,1 %, amb 748 persones inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat.

▶️ Ja estan a la venda les entrades per al proper espectacle de la programació estable del Centre Cultural, La classe del pincel. Es tracta d’una obra local de la Carpa produccions. La representació es farà el 4 de març a la tarda.

▶️ Les famílies i els infants de l’Escola Gilpe han gaudit del darrer berenar saludable organitzat per la Gasol Foundation a la nostra població. L’activitat es va celebrar divendres passat a la tarda al Parc Popular.

▶️ El llibre de relats 88 teclas, del llagostenc Andrés Hernández Rabal, serà el protagonista del Club de lectura de la Biblioteca de demà dimecres. L’acte comptarà amb la presència de l’autor.

▶️ El CE La Llagosta va golejar dissabte el penúltim classificat, el CD Sentmenat, per 10 a 3. L’equip de la nostra localitat jugarà la pròxima jornada contra el B, un rival directe en la lluita per l’ascens.