Nous contenidors de vidre a la Llagosta

▶️ El Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental ha començat la renovació dels contenidors de reciclatge de vidre de la Llagosta. En total es canviaran 47 contenidors.

▶️ Cristina Segura, portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana, protagonista avui de l’espai de portaveus. Segura ha comentat el cas de la marxa de Ciudadanos de Jorge Sabanza.

▶️ Demà finalitza el període d’inscripcions al Concurs de disfresses de Carnestoltes 2023. Les persones interessades han de passar per l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

▶️ Aquest dijous tindrà lloc una nova sessió del Taller d’escriptura creativa. Les inscripcions s’han de fer a la Biblioteca de la Llagosta.

▶️ Antonio García ha estat reconegut per la Federació Catalana d’Handbol pel subcampionat d’Europa 2022. El reconeixement es va fer durant la Festa de l’Handbol Català, que es va celebrar a Martorell.

▶️ El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre contra l’Atlètic Català, per 5 a 0. Els de la nostra localitat acaben la primera volta en setè lloc del grup 1 de la Segona Catalana.