El Carnaval 2023 comença demà amb el Carnaval infantil

▶️ Demà s’inicia la celebració del Carnaval a la nostra localitat. A les cinc de la tarda, començarà el Carnestoltes infantil a la plaça d’Antoni Baqué.

▶️ A l’espai de portaveus dels grups municipals, avui és el torn de Marc Ruiz, regidor i portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya. Ruiz s’ha mostrat sorprès per la marxa de Ciudadanos de Jorge Sabanza.

▶️ L’Ajuntament està redactant el Protocol d’actuació davant de les violències sexuals en espais d’oci de la Llagosta. Ara, s’està en la fase de diagnosi, on la la ciutadania la possibilitat de participar-hi.

▶️ Aquest divendres tindrà lloc la quarta xerrada del cicle Lactància i alimentació des de la logopèdia, organitzat per l’entitat Som Tribu. En aquesta ocasió, el tema serà El deslletament

▶️ El CE La Llagosta va perdre diumenge al temps afegit contra el CF Mollet UE, per 3 a 2. L’equip llagostenc arribava al final del temps reglamentari amb l’1 a 2 a favor seu.

▶️ El CD Viejas Glorias va guanyar el partit contra el Molinos B per la incompareixença del seu rival. Els llagostenc tenen aquesta setmana jornada de descans.