La nova temporada d’enduro de Néstor Ramírez

▶️ Fem entrevista amb el llagostenc Néstor Ramírez, que la temporada passada va ser subcampió català sub-23 d’enduro. Aquesta nova temporada té com objectiu lluitar per la copa catalana, copa estatal i participar en curses internacionals. 

▶️ El partit de la jornada va ser el FSU Llagostense A contra el Racing Pineda. Fem entrevista amb el tècnic Jordi Pavón i el jugador Gerard Alonso per parlar de la golejada feta contra el líder, per 5 a 2.

▶️ En atletisme, plata estatal màster de Sonia Bocanegra, a Antequera, i or català màster als 10.000 metres llisos d’Albert Caballero, a Olot. Parlem amb l’atleta llagostenc per conèixer els objectius de la seva nova temporada. 

▶️ Més medalles de l’AE Karate-Judo la Llagosta en categoria júnior, aleví i benjamí de judo. Ens ho explica Joan Carles Cerrudo després d’un cap de setmana intens.

▶️ Subcampionat estatal sub-16 del llagostenc Pau Ramos amb Catalunya.

▶️ Resultats i classificacions.