Subvenció de l’Estat per a la rehabilitació de Can Baqué

▶️ El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha aprovat una subvenció de poc més d’un milió d’euros per a les obres de rehabilitació de la masia de Can Baqué. L’Ajuntament de la Llagosta va sol·licitar aquest ajut el mes de juny de l’any passat.

▶️ Aquesta matinada un edifici del carrer de SantaTeresa ha estat desallotjat a causa del fum originat en un quadre de comptadors. No s’ha lamentat cap dany personal.

▶️ A la pàgina de successos del cap de setmana destaca també la detenció d’una persona per un intent de robatori amb un arma simulada.

▶️ Fins al 17 d’abril es pot consultar el cens electoral de cara als comicis del 28 de maig. Les llistes estan a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

▶️ Comerços de la nostra localitat s’han adherit al concurs JOCen10, que té com objectiu difondre jocs de taula en català, promoure la creació de materials audiovisuals en català.

▶️ El llagostenc Antonio García Robledo ha estat convocat novament per la selecció espanyola d’handbol. Robledo jugarà al fase de l’Eurocopa 2024 contra Dinamarca, a Almeria, i contra Alemanya, a Berlín.