ERC va presentar la seva llista de cara a les eleccions municipals del 28 de maig

▶️ Esquerra Republicana de Catalunya ja ha presentat públicament la seva candidatura a les properes eleccions municipals. A l’acte va intervenir la cap de llista, Cristina Segura, i l’exdiputat Joan Tardà.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta ha rebut la sol·licitud de llicència d’obres del nou ambulatori de la Llagosta. L’edifici es construirà a la cantonada dels carrers Mercat, Balmes i l’avinguda de l’Onze de Setembre.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta va lliurar dissabte els premis del Concurs de punts de llibre. Enguany s’han presentat 655 treballs al certamen.

▶️ L’Institut Marina i l’Ajuntament de la Llagosta van atorgar divendres els premis als treballs de recerca. Aquest any, l’acte es va fer al Centre Cultural.

▶️ El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar la passada jornada a la Unió Futbol Sala Mollet per 4 a 7. Els de la nostra localitat són quarts amb 39 punts.

▶️ La jove llagostenca Naia López ha guanyat la Minicopa d’handbol de categoria cadet. López juga amb el KH-7 Balonmano Granollers.

▶️ La selecció catalana infantil femenina de futbol sala va quedar eliminada en les semifinals del Campionat d’Espanya. L’equip l’entra la llagostenca Estefa Jémez.