65 donacions a la darrera captació de sang realitzada a la Llagosta

▶️ La darrera captació de sang feta a la Llagosta es va saldar amb 65 donacions. Des d’inicis d’any, portem 207 donacions al nostre municipi, a més de 39 de plasma i cinc de medul·la òssia.

▶️ La Llagosta En Comú presentarà diumenge a la plaça Cirera Voltà la seva candidatura a les eleccions municipals. L’acte comptarà amb la presència de la candidat, Eva Miquel, i el diputat al Parlament, Joan Carles Gallego.

▶️ La Unió de Radioaficcionats de Catalunya organitza demà una xerrada sobre el satèl·lit QO-100. L’escenari de la ponència serà l’Hotel d’Entitats.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta ha obert les inscripcions per al Campus d’estiu 2023. Les activitats es faran del 26 de juny al 28 de juliol.

▶️ El jove llagostenc Rubén Fernández, que juga al Club Bàquest Cornellà, s’ha classificat tercer al Campionat de Catalunya cadet Preferent. El seu equip jugarà ara el Campionat d’Espanya.

▶️ El Futbol Sala Unión Llagostense jugarà contra el Castellterçol. Per la seva part l’Handbol Club Vallag continuarà la seva cursa per l’ascens rebent al Sant Just.