Demà, ple de constitució de l’Ajuntament 2023-27

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà demà dissabte, a partir de dos quarts d’onze del matí, la sessió de constitució de la corporació per al mandat municipal 2023-2027.

▶️ L’agrupació cultural gallega Alborada celebra aquest cap de setmana la 26a edició de la Festa de Santiago Apòstol amb col·locació d’una fita del Camí de Sant Jaume a la Llagosta.

▶️ La companyia llagostenca El Pícaro Teatre estrenarà aquest proper cap de setmana, al Centre Cultural, el seu darrer muntatge escènic: Péplum, de espadas y sandalias.

▶️ L’atleta llagostrenc Alejandro Muñoz s’ha proclamat campió de Catalunya sub-16 en salt d’alçada a l’aire lliure amb un registre d’1,85 metres.

▶️ Dilluns que ve, dia 19 de juny, és el darrer dia per poder fer la inscripció per participar al Torneig de futbol sala de base que organitza l’Ajuntament de la Llagosta.

▶️ El Club Petanca La Llagosta va fer ahir dues sessions d’entrenament i exhibició amb alumnes de primer curs d’ensenyament secundari obligatori de l’institut Marina.