Aquesta nit, revetlla de Sant Joan al Parc Popular

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta ha preparat una festa per celebrar la revetlla de Sant Joan, a partir de dos quarts de dotze de la nit i fins a dos quarts de quatre de la matinada, al Parc Popular.

▶️ La celebració de la revetlla suposa també l’activació d’un dispositiu especial, tant per part dels Bombers de la Generalitat com dels Mossos d’Esquadra, que incrementen els controls de trànsit a les carreteres.

▶️ El ple de l’Ajuntament va celebrar ahir la seva primera sessió del mandat 2023-27. Aquesta sessió va servir per decidir com s’organitzarà el Consistori durant els propers quatre anys.

▶️ El Centre de formació de persones adultes de la Llagosta ha obert el període de preinscripció per al curs 2023-2024. El tràmit es pot fer fins al dimecres 28 de juny, tant presencialment com per internet.

▶️ El Pàdel Club la Llagosta va aconseguir dues medalles a les finals de la Lliga mixta de menors de la província de Barcelona, que es van disputar el cap de setmana passat a la nostra localitat.

▶️ Iris Gracia ha quedat segona del Campionat de Catalunya júnior d’halterofília, que es va disputar a Girona i que va acabar amb medalla de plata per a l’esportista llagostenca.