La Biblioteca recorda l’astrònom Nicolau Corpèrnic

▶️ La Biblioteca de la Llagosta s’ha sumat als actes de la commemoració dels cinc-cents cinquanta anys del naixement de Nicolau Copèrnic, que impulsa la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

▶️ Aquesta tarda es farà a la sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta, a la plaça d’Antoni Baqué, l’acte de lliurament dels premis del concurs de cartells de la Festa Major 2023.

▶️ La Llagosta commemorarà demà amb diferents activitats el Dia de l’orgull LGTBI, que s’escau el 28 de juny. Al les nou del matí, s’hissarà la bandera irisada a l’Ajuntament.

▶️ La Biblioteca organitza demà dimecres a Can Pelegrí una xerrada-taller sobre entrenament nutricional. L’activitat forma part de la programació Viu l’estiu 2023.

▶️ El llagostenc Alejandro Muñoz ha escrit el seu nom al registre històric de l’atletisme espanyol sub-16 després de guanyar el Campionat d’Espanya en salt d’alçada.

▶️ Quinze equips ha començat aquesta setmana a disputar el torneig de futbol sala de base que organitza l’Ajuntament de la Llagosta amb el suport del Complex esportiu municipal El Turó.