Èxit de la Nit del Comerç amb una trentena de botigues

▶ Un total de 33 botigues de la Llagosta i sis entitats locals van participar dissabte a la primera edició de la Nit del Comerç, que va organitzar amb un notable èxit de públic l’associació Comerç la Llagosta.

▶ Aquesta propera nit i matinada es farà una fumigació contra el tigre del plàtan i un altre contra el pulgó i la cotxinilla a diferents carrers i places de la nostra localitat.

▶ La Policia Local va detenir dijous dos individus al carrer del Montseny, prop de l’estació, com a presumptes autors d’un robatori amb força en un domicili de la Llagosta.

▶ La Biblioteca projectarà demà dimarts, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí, la pel·lícula Lightyear, de la factoria Disney Pixar.

▶ Avui, a l’entrevista del mes de juliol amb el portaveu del grup municipal del Partido Popular (PP), Jorge Sabanza explica que “esperava obtenir un millor resultat a les darreres eleccions municipals”.

▶ La llagostenca Janet Martínez ha renovat amb el Club Esportiu Europa per a una temporada més. Martínez va arribar l’estiu passat a l’Europa i va consolidar-se sota els pals com la portera titular.