La quarta captació permet aconseguir 84 donacions

▶️ La quarta captació realitzada pel Banc de Sang de l’Hospital de la Vall d’Hebron a la Llagosta aquest any ha permès trencar la tendència a la baixa pel que fa al nombre de donacions.

▶️ En total, 84 persones van poder donar sang la setmana passada durant la captació que es va fer al Centre Cultural. Aquest any, ja s’han fet 291 donacions a la nostra localitat.

▶️ 25 dels 28 alumnes de l’institut Marina de la Llagosta que van fer les Provés d’Accés a la Universitat, l’antiga selectivitat, ara fa unes setmanes, van aprovar els exàmens.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitza demà dimecres, dia 12 de juliol, una xerrada-taller que porta per títol Insomni, estrès i nutrició. L’activitat forma part de la programació Viu l’estiu 2023.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de juliol amb la portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Cristina Segura reconeix que el partit “no va tenir un bon resultat a les eleccions municipal” del mes de maig passat.

▶️ Adam Salhi, del Pàdel Club La Llagosta, ha guanyat el segon Super Gran Slam de Menors de pàdel d’aquesta temporada en categoria aleví, que es va disputar a Santa Perpètua.